Renovering og istandsættelse

Renovering og istandsættelse

Renovering og istandsættelse er afgørende trin i at bevare og forbedre bygningers funktionalitet, æstetik og ikke mindst værdi. Hos Midtsjællands Byggeservice kan vi hjælpe jer med alt fra totalrenovering af ejendomme til renovering af facader og udskiftning af vinduer.

Når tiden går, kan bygninger blive udsat for slid både fra daglig brug og de påvirkninger, vind og vejr medfører. Selvom regelmæssig vedligeholdelse er vigtig, kan der komme et punkt, hvor bygningen eller boligen har brug for en omfattende renovering for at genoprette dens charme og funktionalitet.

Vi har vi mange års erfaring med renoveringsprojekter, og vores ekspertise strækker sig over en bred vifte af områder, herunder private boliger, offentlige bygninger, boligforeninger og erhvervsbygninger. Vores primære fokus er altid at levere håndværk af høj kvalitet, og vi forlader ikke en opgave, før resultatet er tilfredsstillende.

Vi kan bl.a. hjælpe jer med:

  • Renovering og udskiftning af døre og vinduer: Vi kan forbedre energieffektiviteten og udseendet af jeres ejendom ved at renovere eller udskifte vinduer og døre. 
  • Renovering og udskiftning af gulve: Uanset om I ønsker at renovere jeres eksisterende gulve eller lægge nye gulve, kan vi hjælpe med at skabe en flot og holdbar overflade, der passer til jeres stil og behov.
  • Renovering og opsætning af lofter: Vi tilbyder løsninger til at forbedre både udseendet samt akustikken, så I får et rummeligt og attraktivt arbejdsmiljø.
  • Renovering eller udskiftning af tag: Vi sikrer at jeres tag er i god stand, beskytter bygningen mod vejrets påvirkninger og samtidig giver jer et pænt ydre.
  • Udskiftning af tagrender: Vi er certificeret Plastmo-forhandler og kan hjælpe jer med udskiftning af tagrender på hele bygningen.
  • Istandsættelse af loftrum og kældre: Har I brug for mere plads, så kan vi hjælpe jer med at skabe nye muligheder i de uudnyttede rum, så der bliver plads til både medarbejdere og familie.

Derudover kan vi også tilbyde specialfremstillede løsninger fra vores eget værksted, som er skræddersyet til netop jeres behov.

Hvis du har en opgave, der ikke er nævnt ovenfor, er du velkommen til at kontakte os alligevel. Med mere end 35 års erfaring har vi prøvet lidt af hvert og vi er altid åbne for nye udfordringer hvor vi sammen kan tænke kreativt for at finde den bedste løsning. Vores fokus forbliver altid på godt håndværk, selv når vi skal tænke ud af boksen.

Kontakt

Kontakt Jens Karlsen for mere info og hør mere om mulighederne.
Tel: 2023 7913
Mail: jens@7-9-13.net

Kontaktinformationer på Midtsjælland Byggeservice. 

Køgevej 14 1 sal.
4100 Ringsted
Tlf.: 5761 7 9 13
Fax: 57 67 14 13
Mail: mb@7-9-13.net
CVR-nr: 10382947