Nybyggeri

Nybyggeri - fra idé til nøglefærdig ejendom

Levering af nøglefærdige projekter, lige fra idéfasen med rådgivning, beregninger og kontakt til myndigheder.

Vores arbejde udføres altid i tæt samarbejde med bygherrens rådgivere eller hovedentreprenør. Gennem årene har vi opført et bredt udvalg af bygninger, herunder blandt andet også skoler og administrationsbygninger. Vi har håndteret både totalentrepriser og tømrerentrepriser.

Hos Midtsjællands Byggeservice har vi specialiseret os i opførelsen af specialdesignede patriciervillaer og parcelhuse. Her samarbejder vi tæt med bygherrens arkitekt og vores egen tegnestue hjælper med at udarbejde det perfekte projekt.

Vores arbejdsproces er grundig og struktureret. Når vi påtager os et nybyggeri for en kunde, følger vi typisk følgende trin fra start til slut:

  • Vi drøfter kundens idé og muligheder med den nye bygning
  • Vi giver input og faglig rådgivning
  • Vi tegner og kommer med forslag til, hvordan bygningen konkret kan tage sig ud
  • Vi står for kontakt til myndigheder og indhenter de nødvendige tilladelser til byggeriet
  • Vi står for byggeproces fra start til slut, herunder styring af byggeriet: Det er lige fra grundsætning til etablering af råhus, husets indvendige komplettering og frem til aflevering

Få en dedikeret samarbejdspartner

For at gøre det så nemt som muligt for vores kunder, får man én kontaktperson gennem hele byggefasen, som sørger for en klar og effektiv kommunikation og står til rådighed for at besvare spørgsmål og imødekomme eventuelle bekymringer.

Vi holder jer informeret om fremskridtene og involverer jer aktivt i beslutningstagningen undervejs. Vi tror nemlig på, at et godt samarbejde mellem alle parter er nøglen til succesfuld projektgennemførelse.

Hos Midtsjællands Byggeservice er vores passion for byggeri tydelig i alt, hvad vi gør. Vi er stolte af vores håndværk, ekspertise og professionalisme. Vores mål er at skabe bygninger, der ikke kun opfylder vores kunders behov, men også inspirerer og beriger lokalsamfundet.

Kontakt

Kontakt Jens Karlsen for mere info og hør mere om mulighederne.
Tel: 2023 7913
Mail: jens@7-9-13.net

Kontaktinformationer på Midtsjælland Byggeservice. 

Køgevej 14 1 sal.
4100 Ringsted
Tlf.: 5761 7 9 13
Fax: 57 67 14 13
Mail: mb@7-9-13.net
CVR-nr: 10382947