Systemlofter og gipsvægge

Systemlofter og gipsvægge

Har I brug for at skabe en ny plantegning i jeres kontorer? Eller har er der for meget støj i lokalerne, som gør det svært at koncentrere sig om sit arbejde? Så lad os hjælpe jer.

Ved montering af lofter og vægge er der flere faktorer, der er afgørende for os. Vi fokuserer på akustik, indeklima, fugtmodstand, rengøring og slagfasthed. Disse elementer er af afgørende betydning for at skabe behagelige og funktionelle rum for vores kunder.

Vi tilbyder vores lofts- og vægløsninger til en bred vifte af sektorer. 

  • Kontor og erhverv: vi skaber et behageligt og produktivt arbejdsmiljø ved at installere akustiske lofter, der reducerer støj og øger lydkvaliteten. 
  • Sundheds- og plejesektoren: her er vi opmærksomme på behovet for et hygiejnisk miljø og kan levere vægge og lofter, der er nemme at rengøre og modstår fugt. 
  • Uddannelsesinstitutioner: her kan I drage fordel af akustiske løsninger, der sænker lydniveauet og forbedrer indlæringsmiljøet. 
  • Detail: I detailhandlen kan vi skabe attraktive og funktionelle rum, der fremmer salg og kundeoplevelse. 
  • Sport og fritid: vi hjælper med at skabe nogle holdbare og slagfaste løsninger, som holder til aktiviteter.
  • Industri: vores specialiserede lofts- og vægløsninger er også designet til at opfylde de specifikke krav der er i produktionsmiljøer.

Tætte samarbejdspartnere og leverandører

Vi forstår vigtigheden af at levere kvalitetsløsninger, der opfylder vores kunders behov. Derfor arbejder vi tæt sammen med Ecophon og Rockfon for at sikre, at vi altid er opdateret med de nyeste produkter og teknologier på markedet.

Kontakt

Kontakt vores hovedkontor og bliv omdirigeret til den rigtige medarbejder og hør mere om mulighederne.
Tel: 2023 7913

Kontaktinformationer på Midtsjælland Byggeservice. 

Køgevej 14 1 sal.
4100 Ringsted
Tlf.: 5761 7 9 13
Fax: 57 67 14 13
Mail: mb@7-9-13.net
CVR-nr: 10382947